O nama

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Orkestar sastavljen od vrhunskih majstora trube sa iskustvom od preko dve decenije na vašim slavljima zablistaće najboljim pesmama i kolima, vrhunskom muzikom koju vaši gosti žele da čuju.

Već od prvog tona odsviranog na našim zlatnim trubama uživaćete i vi i svi gosti, prijatelji i familija jer orkestar koji iza sebe ima na preko hiljade nastupa, sa sigurnošću vam može garantovati da će 10 vrhunskih majstora trube svirati sve pesme i kola uz koje će vaši gosti biti zadovoljni i srećni.

Nastupom trubača Dejana Ilića na vašem veselju svojim ćete prijateljima obezbediti vrhunsko slavlje o kome će se pričati dugi niz godina. Naš trubački orkestar dolazi na vaše slavlje po pozivu. Prava muzika za vrhunsko slavlje ne poznaje granice i zato često prelazimo po više stotina kilometara kako bi smo baš na vašem slaviju svirali sve one pesme i kola uz koja najviše volite da se veselite.

Na slavljima na kojima orkestar trubači Nemačka nastupa gosti su zadovoljni i često vam se zahvaljuju jer ste na veselje pozvali vrhunske majstori trube. Mi svaku pesmu i svako kolo sa najvećim žarom sviramo dok se uz muziku zadovoljstvo prenosi na sve zvanice.

Sviramo na svim vrstama vaših slavlja, na rođendanima, krštenjima, punoletstvima, veridbama i venčanjima kao i godišnjicama braka i ostalim slavljima.

Za nas povod nije potreban da bi smo svirali najbolje. Okupite se sa svojim prijateljima i pravim zadovoljstvom veselite uz najbolje pesme i najlepša kola.

Pozovite nas da zvuci najbolje trube, najboljeg orkestra odjekuju svečanom salom da se veseli i mlado i staro i da svi provedu vreme u najboljoj atmosferi.

Bez trubača nema pravog veselja a naš orkestar će još jednom dokazati svoj kvalitet kao što smo to učinili mnogobrojnim slavljima, od onih sa preko 1.000 zvanica, sve do do onih intimnih, manjih slavlja sa porodicom i par prijatelja. Svim slavljima je zajedničko da su protekla u najboljoj atmosferi uz najbolje trubače.

Bilo da pravite slavlje u proleće, leto, jesen ili zimu trubači Nemačka tu su da vaši gosti uživaju, da niko ne ostane ravnodušan jer uz pesme i kola, hitove svih vremena slavlje će biti događaj koji se pamti.

Pozovite naš orkestar i uživajte u nastupu profesionalnih trubača.