Trubači Aachen

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Na slavljima, na svim vašim srećnim i radosnim događajima trubači Aachen nastupaju sa neskrivenim zadovoljstvom srećni što vama i vašim gostima još jednom možemo pričiniti vrhunsku radost i užitak uz najbolje trubački hitove.

Truba i trubačka muzika uvek su prisutni na svim vrstama slavlja. Kada domaćin poziva goste, kada slavljenici zovu svoje najmilije, kada se kaže da će biti trubači na na slavlju to je uvek znak da će provod biti nezaboravan i da će se slaviti do zore.

Zato su trubači Aachen pozivom na vašem slavlju spremni da lepotom trubačke muzike ulepšaju svaki trenutak, da svaki važan momenat bude savršen i svečan uz zvuke trube, uz pesme i kola po vašem izboru.

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Zakažite slavlje i recite nam kada želite da se trubači pojave a naš orkestar sastavljen od iskusnih majstora trube, poštenih i iskrenih ljudi, uvek će ispoštovati svaku datu reč i na vaše veselje doći u tačno dogovorenom trenutku.

Mi umemo najbolje, svake godine nas zato pozivaju na slavlja, preporučuju nas i znaju da ćemo uz provod, na najlepši dan i najluđu noć na vašem slavljima, svečanostima svim provodima atmosferu zagrejati do usijanja.

Najbolji trubači Nemačke su redovno pozivani na sve proslave, godišnjice, rođendane, punoletstva, obeležavanje važnih datuma, proslave veridbe, venčanja, i mnogih drugih slavlja.

Poznati smo i po nastupima u klubovima sa poznatim estradnim umetnicima koji vrlo rado uz pratnju našeg orkestra pevaju svoje hitove.

Velike i male proslave uvek su ulepšane vrhunskom muzikom a kada trubači Aachen nastupe, kada naše prodorne trube sviraju najlepše pesme takvi događaji, takvi momenti ostaju u najlepšem sećanju svih vaših gostiju dugo godina nakon slavlja.

Repertoar trubaci Aachen

Naš repertoar obuhvata veliki broj pesama i kola i po nekim procenama imamo preko 2.000 numera, od najstarijih izvornih pesama, preko narodne i starogradske muzike, kafanskih pesama, muzike sa estrade, najnovijih​ hitovi i ostvarenja domaće zabavne i narodne muzike. Odlično sviramo i džez muziku, pop muziku, filmsku muziku i strane hitove.

Sviramo i klasičnu muziku i valcere za sve vas koji želite da se provedete najbolje i da zaplešete sa svojim najdražima.

Naš orkestar je uvek spreman za vaš poziv

Sa radošću čekamo da vaše veselje počne i upravo u trenutku koji ste vi odredili nastupamo na vašem slavlju.

Izaberite kako želite da se proslavi vaš najlepši dan. Odaberite vreme i mesto gde želite da trubači Aachen dođu i budite sigurni da će orkestar vrhunskih majstora trube pod vođstvom Dejana Ilića nastupiti upravo u trenutku u kome ste poželeli.

Liste pesama za vaša slavlja smo pripremili da bismo vam olakšali izbor, da bi ste uživali u svakom trenutku. Spremili smo za vas liste poređane po vrstama veselja, grupisane su one pesme koje se najviše traže na određenom veselju. Tako imamo pesme za krštenje, pesme za veridbu, pesme za venčanje, pesme za godišnjice braka, pesme za punoletstvo.

Svako slavlje ima određen broj pesma koja se najčešće traže i koja su pisana i komponovana za tu vrstu veselja. Naš orkestar je upravo zbog toga napravio liste pesama kako bi vama olakšao izbor kako bi ste odabrali redosled pesama koje želite i koje volite.

Mi smo uvek tu da sa svojim iskustvom vam pomognemo da pesme poređamo onim redosledom koji vi volite a naravno tokom slavlja sviraćemo i ono što vi budete poželeli – samo nam recite.

Kvalitetni trubački orkestar Nemačka

Trubači najbolji u Nemačkoj su spremni da sa svojim vrhunskim zvucima trube oplemene vaše slavlje, da dodirnu dušu svakog vašeg gosta.

Truba je popularna, uz trubu se slavi uz zvuke trubačkih melodija se obeležavaju najvažniji datumi. Tako je bilo još od davnih vremena a tako i danas. Zato je ovaj istrument nezaobilazan na svim vrstama slavlja.

Gostovali smo i po preporukama na mnogim slavljima.

Veoma nam je drago što nas uvek pozivate na svoja veselja i koja slavite u narednim godinama. Domaćini nas veoma rado preporučuju svojim prijateljima i familiji. Osim toga svi koji su čuli kako orkestar Dejana Ilića zvuči na veselju odmah znaju da su trubači Aachen pravi izbor i orkestar koji se redovno poziva kada prave svoje slavlja.

Pozovite trubači Aachen na svoje veselje

Pozovite naš orkestar i nek vaše slavlje bude centralna tema svih događaja vašem mestu. Za vas smo uvek tu, za vas koji slavite i koji ćete uživati uz odličan nastup majstora trube.

Pozovite trubači Aachen, javite nam se na broj telefona i rezervišite termin. Odredite pesme koje želite da se sviraju u najvažnijim trenucima vašeg veselja i najbolji provod uz najbolje majstore trube orkestar Dejana Ilića može da počne.

Pozovite nas ili pošaljite poruku putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a a naš orkestar vam odgovara u najkraćem roku.