Trubači Augsburg

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Uživajte uz najbolju muziku, uz najbolje trubači Augsburg, orkestar o kome se priča i govori u celoj Nemačkoj. Trubači Dejana Ilića nastupaju na vašim slavljima povodom rođenja deteta, krštenja, punoletstva, veridbe, venčanja i svadbenog veselja i svih ostalih veselih i srećnih događaja.

Trubači Augsburg spremni su u svakom trenutku, u svako doba godine da nastupe na vašem slavlju kako bi vaši gosti uživali u najboljem provodu koji smo mi priredili za vas.

Repertoar naše trubačke muzike obuhvata pesme i kola, preko 2.000 numera koje su za vas spremili majstori trube orkestar Dejana Ilića. Mi smo najbolji trubački orkestar koji na vašem​ slavlju svira na takav način, srčano, iz duše, da se gosti odmah razvesele i da se atmosfera na slavlju zagreje do usijanja.

Naš orkestar vrhunskih majstora trube raspoložen je u svakom trenutku da primi vaš poziv i da ispunimo svaku vašu želju i svako vaše očekivanje.

Najbolji trubači u Nemačkoj

Najbolje veselje uz trubači Augsburg

Nama je cilj upravo da vam na slavlju prenesemo atmosferu kakva vlada na Saboru trubača u Guči. Uz nastup vrhunskog trubačkih orkestra na veselju, vaši gosti kako iz okruženja tako i iz domovine koji u Nemačku dolaze na vaše veselje, uživaju u savršenom izboru pesama i kola koji će nas trubački orkestar vrhunskom lakoćom i sa velikim entuzijazmom svirati na vašem slavlju.

Poštujemo svaki dogovor

Kada pozovete orkestar Dejana Ilića, budite sigurni da ćemo doći na vaše slavlje upravo u trenutku koji ste vi rekli. Mi smo pošteni trubači koji uvek ispoštujemo svaki dogovor i svaki vaš zahtev.

Uvek tačno u dogovoreno vreme orkestar vrhunskih majstora trubači Augsburg nalazi se na mestu koji ste vi odredili. Dočekujemo goste, dočekujemo kumove, pratimo svatove.

Trubači vode veselje

Liste pesama za trubače

Naš orkestar koji broji 10 trubačkih majstora za vas je spremio liste pesama kako bi ste najlakše mogli pronaći one pesme koje odgovaraju vašem slavlju.

Na taj način ćete se lako podsetiti svake pesme i kola koje volite, koje želite na vašem slavlju. Mi ćemo vam pomoći da zajedno sastavimo listu pesama za vaše veselje, da odredimo u kojim trenucima koju pesmu želite da trubači sviraju i na osnovu nešeg višegodišnjeg iskustva i znanja, imate garanciju da će se gosti vrhunski zabavljati uz naše izvođenje pesama i kola.

Napravite spisak pesama ili naručujte pesme na vašem slavlju.

Naš orkestar svira sve što vi volite, sve pesme uz koje se radujete sa ciljem da se o vašem slavlju priča dugi niz godina. Kad na veselju nastupe trubači Dejana Ilića, društvene mreže će se zapaliti od objava jer će vaši gosti, vaša familija i prijatelji deliti fotografije snimke sjajne atmosfere koja vlada na vašem slavlju a svi vaši poznanici videće kakvo ste sjajno veselje priredili.

Uz najbolje trubače u Augsburg, uz orkestar o kome se priča i govori uživaćete u svim pesmama od izvornih pesama, starogradskih pesama, hitova narodne muzike kao i kafanske muzike, zabavne muzike i naravno estradnih hitova koje svi vole.

Osim toga sviramo i stranu muziku, zabavnu muziku, džez muziku, klasičnu muziku, valcere a sve što vi poželite naš orkestar odlično svira tako da će vam gosti zahvaliti što ste ih pozvali na sjajno slavlje.

Trubači Augsburg su orkestar sa iskustvom

Naš orkestar sa iskustvom dužim od 20 godina odlično zna da prepozna atmosferu na vašem slavlju i zato uvek možemo da prilagodimo dinamiku sviranja kao i redosled pesama atmosferi koja vlada kako bi se atmosfera zagrejala i za kratko vreme svi gosti uživali u najboljem zvuku trube koji samo trubači Augsburg umeju da stvore.

Pošteni trubači

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Naš orkestar poznat je kako po vrhunskom izvođenju pesama i kola tako i po tome što smo pošteni trubači koji uvek ispoštuju svaku vašu želju i svaki vaš zahtev.

Uvek smo ispoštovali svaku želju domaćina i svaki vaš zahtev. Zato nas preporučuju svi koji su nas makar jednom zvali na slavlje jer je samo jedan dolazak trubača orkestra Dejana Ilića bio dovoljan da nas pozivate i narednih godina na sva veselja. Svi znaju da su trubači Augsburg orkestar kakav se samo poželeti može.

Trubači za tortu

Orkestar Dejana Ilića najavljuje iznošenje torte pred goste. Kada se u trenucima najvećeg slavlja torta iznosi pred goste praćena vrhunskim zvucima trube i pesme po vašem izboru, istog momenta se atmosfera podiže na najviši nivo. Tada su gosti opušteni, veseli, uživaju u sreće, slavlje i najbolje raspoloženju. To su reči koje opisuju kako izgleda nastup našeg orkestra a u to ćete se uveriti i vi kada nas pozovete da zajedno sa vama slavimo vaše najvažnije trenutke.

Pozovite trubači Augsburg

Javite nam se i pozovite nas a mi ćemo u tačno dogovorenom trenutku nastupiti na vašem slavlju i uz najbolje pesme i kola razveseliti sve vaše goste i prijatelje.

Nas možete pozvati putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a ili nam poslati poruku putem Messenger-a a mi ćemo vam odmah odgovoriti ili ukoliko smatrate da je kasno noću da zovete, slobodno nam pošaljite poruku u bilo koje doba noći a mi ćemo vam ujutro odgovoriti na vaše pitanje.