Trubači Bremen

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Mnogi od nas pravili su tokom svih ovih godina slavlja i uvek je nedostajalo nešto što se može iskazati samo opisom, samo lepotom, samo užitkom kada gosti zadovoljni na veselju domaćinu čestitaju na odličnoj proslavi kojoj su imali prilike da prisustvuju. Upravo to su trubači Bremen, orkestar koji uvek konstantno drži raspoloženje na vrhuncu.

Slavlje su lepa kada u Bremen nastupi orkestar trubača, sastavljen od vrhunskih trubačkih umetnika koji su svoje iskustvo stekli tokom dve decenije duge karijere i koji su uvek tu da vama i vašim gostima ulepšaju radosne trenutke i ukrase ih prelepim pesmama svih žanrova.

Orktestar Dejana Ilića trubači za venčanje

U lepoti slavlja trubači Bremen po vašem pozivu dolaze da uz srećne i radosne zvuke trube odsvranih na našim zlatnim instrumentima veselje za sve prisutne bude najbolje na kome su ikad prisustvovali.

Mi smo najbolji trubači u Nemačkoj a to će vam potvrditi svi koji su nas zvali na svoja slavlja, koje su videli i čuli kako trubači Bremen zvuče uživo.

Svi koji nisu imali prilike da prisustvuju našim nastupima o kojima se priča i govori mogu pogledati naše video snimke i uveriti se da su kvalitet i profesionalnost odlika orkestra trubača Dejana Ilića.

Na velikim i malim slavljima, na gostovanjima, na koncertima sa estradnim umetnicima, u klubovima na proslavama praznika trubači Bremen svojim predivnim limenim instrumentima dočaraju lepotu života, lepotu trube, ljubav prema pesmi i igri, strast prema odličnom raspoloženju.

Trubači za venčanja

Repertoar trubači Bremen

Orkestar Dejana Ilića ima spremne pesme za vaša slavlja, poređene u liste pesama kako bi ste lako i jednostavno pronašli pesme i kola koja upravo odgovaraju vašem veselju. Repertoarem sa preko 2000 numera, možemo da se pohvalimo da imamo najveći izbor pesama od svih trubači Nemačka i da će gosti oduševljeno reagovati kada trubači našeg orkestra dođu na vaše veselje.

Naš repertoar obuhvata pesme i kola od onih izvornih najstarijih pesama, preko starogradske muzike, narodne muzike, domaćih pesama i hitova, zabavne muzike, džez muzike, klasične muzike, filmske muzike i valcera. Od našeg orkestra uvek možete očekivati samo najbolje i najlepše a mi se konstantno trudimo da u naš repertoar uvrstimo sve nove pesme i kola kako se pojave tako da uvek možete biti sigurni da ćete vi i vaši gosti uživati u svim hitovima estradne i popularne muzike podjednako kao i onim najstarijim hitovima svih vremena.

Veselje na kom nastupi naš orkestar je događaj kome se priča.

Zato nas redovno pozivaju na sva slavlja domaćini i slavljenici koji su nas makar samo jednom zvali. Naš kvalitet uverio ih je da nas pozovu i sledeće godine i naredne jer znaju da su trubači Bremen orkestar koji je uvek od reči i koji ispoštuje svako dato obećanje. Od glamuroznih slavlja sa više hiljada zvanica do intimnih porodičnih veselja, orkestar trubači Bremen svira sve po vašem izboru i uvek se trudi da predivne melodije i sjajno raspoloženje ostane u sećanju svim vašim gostima.

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Trubači za sva vaša slavlja

Trubači Nemačke su u svako doba godine dostupni za vaša slavlja. Kad god poželite da pravite veselje budite sigurni da su trubači Bremen orkestar koji će na vašem slavlju nastupiti i vrhunskom izvođenjem pesama i kola uneti dodatno raspoloženje na vaše veselje.

Trubači svečano najavljuju tortu

U trenucima kada se veselje nalazi na vrhuncu slavljenička torta se unosi u svečanu salu pred goste.

U tom trenutku svetla u sali se zamrače a trubači Bremen prate tortu odeveni u svečana odela i vrhunskom muzikom, uz pesmu po vašem izboru svečano najavljuju vrhunac događaja.

Tada svi koji su eventualno sedeli ustaju na noge, grle se i vesele u najboljem raspoloženju jer trubači Dejana Ilića uvek mogu da najboljom muzikom podignu raspoloženje među vašim gostima.

Pozovite trubači Bremen orkestar majstora trube koje su nastupali i sa mnogim poznatim estradnim umetnicima. Uvek smo raspoloženi da dođemo na vaše slavlje, da vama i prijateljima, familiji koja je došla kako iz Nemačke tako i iz rodne domovine ulepša raspoloženje vrhunskim nastupom.

Pozovite trubači Bremen

Uvek nam se možete javiti u bilo koje doba dana ali i noći jer ako smatrate da je veoma kasno možete nam poslati poruku a mi ćemo odgovoriti sledećeg jutra.

Za vas smo otvorili društvene mreže, tu smo putem telefona, sms poruke, Vibera, Whatsapp-a, Messenger-a i odgovaramo uvek na svako vaše pitanje.

Trubački orkestar Dejana Ilića za vas je tu u svako doba godine. Samo nam se javite i budite sigurni da ćemo ispoštovati sve što smo se dogovorili sa vama. Recite nam vreme i mesto i uživate u nastupu najboljih trubača Nemačke.