Trubači Dortmund

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Najbolje proslave su one o kojima se priča i govori, slavlja koja ostanu zapamćena u srcima svih zvanica i na kakva se ponovo poželi doći jer kad orkestar trubači Dortmund nastupi, slavlje postaje događaj za pamćenje.

Uz orkestar najbolji trubači Dortmund vaši gosti biće oduševljeni izborom jer ste pozvali trubače koje preporučuju svi u Nemačkoj.

Najbolji trubači u Nemačkoj

Cilj našeg orkestra uvek je bio i ostao da se veselite najbolje, da uvek po preporukama svojih prijatelja i familije opet pozovete trubače najbolje na svoje slavlje.Uz orkestar Dejana Ilića, vaši gosti biće prezadovoljni jer ste za njih organizovali vrhunski provod.

Odaberite pesme i kola iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike, recite šta volite, šta želite da se svira kao i u kom trenutku veselja i budite sigurni da će orkestar koji uvek ispunjava svaku vašu želju vama na slavlju u tačno dogovorenom trenutku svirati pesme koje ste poželeli.

Naš orkestar svoje kvalitet i svoje iskustvo stekao je tokom dugogodišnje karijere i zato vam možemo reći da odlično prepoznajemo raspoloženje gostiju na vašem slavlju. Zato dinamičnim nastupom i prelazima iz pesme u pesmu, iz kola u kolo, veoma brzo na veselju zagrejemo atmosferu do usijanja. Trubači Dortmund su orkestar koji će uvek ispuniti svaku datu reč koji omogućiti da vaše slavljei bude upravo kako ste poželeli.

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Uz nastup našeg orkestra budite sigurni da ćete organizovati najbolji provod za vas i vaše goste.

Za sve vaše prijatelje, familiju, vaše najmilije trubači Dejana Ilića će iz svog bogatog repertoara koji broji preko 2.000 pesama i kola svirati one najlepše i najbolje koje vi odaberete.

Za vas pripremili smo liste pesama koje će vam koristiti da lakše pronađete pesmu i kolo koje volite, da odaberete pesme koje želite da sviraju i da kažete kojim redosledom i trenutku hoćete da se svira pesma koja vam je najbitnija.
Naš orkestar na svojim zlatnim trubama će vrhunskim melodijama i načinom sviranja, sve što se poželeli pretočiti u emocije i zadovoljstvo vašeih gostiju.

Dozvolite sebi da imate provod kakav zaslužujete, pozovite trubači Dortmund orkestar koji je uvek spreman da odsviram vaše omiljene pesme, hitove narodna kola, zabavnu muziku i sve ostale vrste pesama koje želite i koje vašoj seljačine događaj u kome će se pričati.

Na vašem slavlju već od samog početka kad nastupi orkestar trubači Dortmund svi ustaju na noge i staro i mlado i veselje traje do kasnih večernjih sati.

U repertoaru orkestra Dejana Ilića nalaze se sve vrste pesme i kola koja je vi i vaši gosti možete poželeti. Nema pesme koju naš orkestar sastavljen od vrhunskih umetnika neće odsvirati na trubi. Mi znamo da sviramo sve od izvorne muzike, starih narodnih pesama i kola preko starogradske kafanske muzike, narodnih hitova, zabavne muzike i muzike sa estrade. Takođe sviramo i novokomponovane pesme, najnovijia ostvarenja domaće i strane muzike, filmske hitove, klasičnu muziku, valcere, džez muziku. Sve pesme koje želite, orkestar Dejana Ilića perfektno će svirati na svojim zlatnim trubama, iz kojih uvek izlaze najlepše melodije, šireći odlično raspoloženje na vašem slavlju.

Tu smo za sve vaša veselja, za veridbe, punoletstva, svadbena slavlja, proslave, krštenja, godišnjice braka i sve ostale lepe i srećne događaje.

Gostovali smo često po svim gradovima Evrope. Nastupali smo sa zvezdama estrade i iz naših zlatnih truba čule su se najbolje pesme.

Svi uživaju uz trube proslavljenog orkestra Dejana Ilića.Zato nemojte propustiti da na vašem slavlju budete najbolji domaćin. Pozovite nas i poželite svoje pesme za provode, za uživanje, za pesmu, radost i igru.

Trubači Dortmund najavljuju tortu

U trenutku kada se torta iznosi pred goste svi očekuju vrhunac slavlja.

A to upravo jeste jer u svečanoj sali kada se svetla zamračenoj, unosi se slavljenička torta koju prate trubači uz pesmu po vašem izboru. Ulazak vrhuskih trubača koji prate tortu će zagrejati atmosferu do usijanja. Trubači tad obično sviraju još neko vreme dok vi kažete da krenemo a zatim se neprimetno udaljilimo iz sale.

Trubači najbolji u Novom, orkestar Dejana Ilića, za vas je spreman uvek da pruži najbolji provod za vaše najmilije, za familiju i prijatelje. Uz iskustvo od preko dve decenije umemo da prepoznamo raspoloženje gostiju i dinamičnom trubačkom muzikom, sviranjem trube iz duše i najlepšim pesmama podignemo atmosferu do najvišeg nivoa.

Pozovite trubači Dortmund javite nam se putem telefona, Vibera ili Whatsapp-a a mi ćemo vam odmah odgovoriti. Ukoliko smatrate da je kasno noć, pošaljite nam poruku a odgovor očekujte sledećeg jutro.

Javite nam se i uživajte sa gostima na slavlju na kome nastupaju najbolji trubači Nemačke.