Trubači Düsburg

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Otkrijte radost u svakom trenutku, uživajte u veselju uz orkestar o kome se priča i govorim. Trubači Düsburg su orkestar uz koji će kvalitetnim izvođenjem pesama i kola vaše slavlje ostati zapamćeno dugi niz godina. Najdraže nam je kada dođemo u Düsburg i kada nas vaši gosti prepoznaju i već na prve zvuke naših truba na njihovom licima vidimo osmehe. Kada osete tu energiju i radost poželeće da uživaju uz još pesama a vi ćete biti ponosni jer ste napravili pravu odluku i pozvali trubače najbolji orkestar u Novom.

Trubači Dejana Ilića na vašem slavlju podižu atmosferu na najviši nivo.

 

Najbolji trubači u Nemačkoj

Po vašoj želji, po vašem pozivu dolazimo da bi smo na vaš glavni dan, na vaš najvažniji događaj, vrhunskom trubačkom muzikom zagrejali atmosferu na slavlju a vi ostali zapamćeni kao domaćin i kao slavljenik kome gosti upućuju čestitke na sjajnom provodu.

Najbolji trubači Düsburg će nastupom preneti atmosferu kakva vlada na saboru trubača u Guči. Naš orkestar sastavljen je od članova koji žive i rade u Nemačkoj a poreklom su sa Balkana iz centra trubačke muzike odakle se truba proširila i njena popularnost osvojila ceo svet. Ogroman broj posetilaca koji svake godine dođu u Guču da se veseli i uživa uz zvuke trubačkih pesama, pokazuje koliko je trubaštvo popularno.

Orkestar Dejana Ilića garant je savršenog veselja

Ni najskuplji restoran i najskuplja pića ne mogu nadomestiti orkestar koji svojim kvalitetom u izvođenju pesama i kola ostaje zapamćen tokom dugog niza godina.

Upravo vaše slavlje uz trubači Düsburg biće događaj o kome se priča i govori, događaj koga se svi rado sećaju jer su na njemu nastupili majstori trube.

Budite deo najboljeg provoda pozovite orkestar koga često možete videti da zajedno sa estradnim zvezdama nastupa u klubovima i na festivalima.

Neka svi prepričavaju vaše veselje, nek imaju razloga jer su najbolji trubači nastupili da zajedno sa vama proslavimo najbolje i najlepše trenutke.

Rado se odazivamo svakom vašem pozivu, dolazimo kako na velika tako i na mala okupljanja, na porodična veselja, na veselja sa prijateljima i familijom. Kada ljudi žele da se sjajno provedu, da uživaju i da se opuste, truba ume ono što drugi instrument ne može a to je da dodirne dušu čoveka, da uz melodije pesme i kola izvuče one najdublje emocije.

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Neka svi prepričavaju vaše veselje, nek budete najbolje slavljenik i uvek nek ima još razloga za to jer su trubači Nemačke pravi orkestar koga svi preporučuju.

Slavljenici nas pozivaju iznova i sledeće godine na svoja slavlja jer su se svi uverili da je najbolja truba Dejana Ilića dovela veselje do najvišeg nivoa.

Sviramo sve pesme i kola

Najsrećniji smo kada vidimo da su gosti na vašem slavlju zadovoljni, da ste vi kao domaćin u centru pažnje i da se veseli i staro i mlado. Uz repertoar pesama koji broji preko 2.000 numera, možemo biti sigurni da ćemo udovoljiti ukusima svih vaših gostiju.

Bilo da pravite slavlje veliko ili malo veselje, pa par desetina zvanica ili ono sa više stotina gostiju, budite sigurni da ćemo uz vrhunsko izvođenje pesama atmosferu zagrejati do usijanja.

Sve što je potrebno da bi ste najbolje trubače Düsburg imali na slavlju jeste da nas pozovete a to možete učiniti putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a a mi ćemo vam odmah odgovoriti. Možete koristiti i Facebook messenger i poslati nam poruku.

Veselju nema kralja kada trubači Dejana Ilića​ nastupe i kada vrhunskim pesmama najave iznošenje torte pred goste, označe vaše svečane i važne trenutke.

Liste pesama za veselje

Liste pesama ćemo zajedno sa vama sastaviti i odrediti koju pesmu želite kada da sviramo.

Orkestar Dejana Ilića će doći u tačno dogovorenom trenutku i vaše slavlje postaće događaj o kome se priča.

Javite nam se i uživajte u svim trenucima slavlja uz najbolje trubače Nemačke.