Trubači Frankfurt

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Vreme slavlja, vreme je kada se želimo svi okupiti, kada se radujemo što ćemo sresti ponovo svoje najmilije, svoju familiju iz otadžbine, svoje prijatelje i zajedno sa njima u na najveći i najradosniji dan u proslaviti srećan događaj.

Trubači Frankfurt nastupaju na svim vrstama slavlja

Kada budete pitali svoje prijatelje i familiju koji trubači su najbolji, reći će vam da je orkestar Dejana Ilića vrhunski trubački sastav koji će uvek ispoštovati svaku vašu želju i svirati svaku pesmu i svaku kolo koje vi kao slavljenik i domaćin poželite.

Naš trubački orkestar odlikuje se sjajnim izborom pesma i kola, repertoarom koji broji preko 2.000 numerama i u koji se ubrajaju izvorne pesme, starogradska muzika, narodne pesme, kola, popularne pesme, hitovi sa estrade kao i zabavna, jazz, filmska, klasična muzika i valceri.

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Svirajući na veseljima tokom naše dugogodišnje karijere, uvek kada smo nastupali dočekani smo sa velikom radošću jer su trubači Frankfurt uvek dobrodošli na svako slavlje.

Naš orkestar možete pozvati na sve vrste slavlja koje pravite i možete biti sigurni da će svako slavlje biti događaj o kome se priča dugi niz godina.

Za vaša veselja kao što su veridbe, venčanja, rođenja deteta, krštenja, proslava punoletstva, godišnjice braka, okupljanja porodična kao i poslovna slavlja, uvek su trubači Nemačka pravi i najbolji izbor.

Kada želite da na svoje goste ostavite odličan utisak, trubači Frankfurt su vam uvek na raspolaganju.

Naš orkestar sastavljen je od majstora trubačke muzike koji će na vašim srećnim i radosnim događajima već od prvog trenutka podići atmosferu na vašem veselju.
Naš orkestar spreman je da u svako doba godine najboljim hitovima trubačke muzike ulepša vaše veselje.

Najbolji trubači sviraju na svakom slavlju u Nemačkoj

Dolazimo u Frankfurt sa ciljem da na vaše veselje prenesemo zvuke izvornog, lepotu tradicije, da vaši gosti i vi uživate najlepše uz hitove iz rodnog kraja.

Trubači vode veselje

Život u Nemačkoj nije lak i zato upravo postoje trenuci kada se na veseljima podsetimo na lepotu domaćeg, na lepotu izvornog kraja, otadžbine iz koje smo potekli.

Kada pozovemo svoju familiju u Frankfurt, kada se svi okupimo trubači Dejana Ilića podićiće atmosferu na slavlju i za tili čas svi gosti na vašem veselju ustaće na noge, igrati veseliti se i u najboljem raspoloženju slaviti vaš srećan događaj.

Trubači Frankfurt najavljuju tortu

Svečani trenutak kada se torta iznosi pred goste svakako je vrhunac svakog veselja a naš orkestar najavljuje iznošenje torte, prateći tortu uz pesmu po vašoj želji.

Uvek možete pozvati naš orkestar kad želite najbolji provod i garantovano ćete uživati kada vam se gosti budu zahvaljivali jer ste odabrali trubače o kojima priča cela Nemačka.

Liste pesama za veselja

Trubači za venčanja sviraju muziku po vašoj želji i po vašem izboru. Naš repertoar pesama je najveći i možete odabrati pesme i kola koja god želite i volite a mi ćemo svirati upravo onim redosledom kojim vi tražite. Da bismo vam olakšali izbor muzike za veselje, podelili smo repertoar po vrstama pesama za veselja.
Na taj način lako možete da odaberete pesme koje se sviraju najviše za veridbu, venčanje, krštenje deteta, mnogobrojna druga slavlja.

Zajedno ćemo sastaviti listu pesama koje želite da trubači Frankfurt sviraju.

Osim toga svaku listu možete da korigujete, da poređate pesme koje vi želite ali i da se sa nama dogovorite jer naše dugogodišnje iskustvo sigurno će vam biti od koristi kada pravite listu želja pesma za vaša slavlja.

Trubači Dejana Ilića iskusan su orkestar koji će iskoristiti svoje znanje i iskustvo da atmosferu na vašem slavlju u Frankfurtu zagreje do usijanja.

Pozovite trubači Frankfurt

Uvek kada želite da na vašoj proslavi nastupi orkestar koji je poznat u celoj Nemačkoj ali i u Evropi pozovite naše brojeve telefona.

Možete da nam pošaljete i poruku putem Viber-a, Whatsapp-a​ ili Messenger-a a mi ćemo odmah odgovoriti na svako vaše pitanje. Ukoliko smatrate da je kasno veče da nas zovete, pošaljite nam poruku i mi ćemo odgovoriti prepodne sledećeg dana.