Trubači Freiburg

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Kada pravimo slavlje, kada pravimo veselje a pogotovo ona najvažnija kao što su proslava krštenja deteta, proslava punoletstva, veridbe i venčanja želimo da se svi provode odlično, da se vesele i da uživaju uz najbolje zvuke trube. Nastupom orkestra trubači Freiburg provod je zagarantovan a vi ćete u najboljem raspoloženju proslaviti važne i srećne trenutke.

Pravo veselje je kada se trubači Freiburg pozovu da nastupe i da sa najvećim izborom pesama i kola unesu raspoloženje na veselju.

Najbolji trubači Nemačke

Najbolji trubači u Nemačkoj

Vrhunski majstori trube pod vođstvom Dejana Ilića okupili su se kako bi nastupom na svim vašim srećnim i radosnim događajima svoje umetničko muzičko znanje i iskustvo duže od dve decenije usmerili ka jednom cilju, da se na vašem slavlju gosti najbolje provedu.

I mladi i stari i domaći i stranci, svi na vašem veselju će uživati uz muziku najvećih majstora trube a vi ćete biti veoma ponosni kada vam gosti budu prilazili i čestitali jer ste izaborom najboljeg orkestra napravili vrhunsko slavlje.

Naš orkestar znaju svi jer redovno nastupamo na veseljima širom Nemačke na proslavama kao i u klubovima sa poznatim estradnim umetnicima.

Trubači Freiburg sviraju sve pesme

Sa našim repertoarem​ koji broji preko 2.000 pesama i kola možete biti sigurni da će orkestar trubački kometnik na vašem veselju odsvirati svaku pesmu i kolo koje poželite, da će svaki gost biti oduševljen uz zvuke naših sjajnih truba.

Zabeležite datum, pozovite naš telefon i budite sigurni da će u tačno dogovoreno vreme orkestar Dejana Ilića nastupati na vašem veselju.

Naš orkestar je veoma pošten i sve što smo vam obećali će biti ispunjeno. Zato smo uvek pozivani na slavlja i preporučuju nas svojim rođacima i prijateljima svi domaćini i slavljenici.

Ako želite da uživate, da se veselite, da u najboljem raspoloženju provedete svoje srećne i radosne trenutke trubači Freiburg tu su za vas spremni da dođemo kada god vama odgovara i da zajedno sa vama uživamo u odličnom veselju u slavlju o kome se priča i govori.

Orkestar Dejana Ilića sastavljen je od iskusnih majstora trube koji potiču od iz familija koje su se generacijama bavili trubačkom muzikom. Trubu volimo, uz trubu uživamo i zato su naši nastupi tako dobri, tako omiljeni kod publike u klubovima i gostiju na slavljima. Već od prvog zvuka trube svi uživaju i vesele se uz poznata i popularna kola, uz hitove svih vremena. Vi nam recite koju pesme volite, šta želite da trubači Freiburg sviraju a hitovi će se nizati jedan za drugim.

Sviramo živo, u odličnom ritmu koji će zagrejati atmosferu na vašem veselju.

U trenutku kada poželite, trubači Freiburg nastupiće da sa vrhunskim izvođenjem pesama i kola vaše slavlje učine događajem za pamćenje.

Kada uz zvuke trube podignete pehar i nazdravite svojim zvanicama, kada kum poželi sreću mladom bračnom paru, kada se podiže čaša, kada se veseli uvek je to uz orkestar Dejana Ilića.

Svojim talentom i umećem u sviranju trubačke muzike, srčanim i živim načinom sviranja, zagrejaćemo atmosferu do usijanja. Obeležite vaše najvažnije trenutke sjajnim pesmama i najvećim hitovima.

Kada pozivate goste na svoje slavlja i kada kažete dođi biće trubači odmah ste rekli da će slavlje biti nezaboravno. Upravo uz naš orkestar vesele se svi. Budite ponosni domaćin kome će se čestitati, čije će slavlje biti zapamćeno dugi niz godina.

Neka se vaši gosti provesele, neka uživaju i neka se raduju u hitovima svih vremena u starim i novim pesmama u domaćoj i zabavnoj muzici.

Trubači Freiburg najavljuju tortu

Trubači vode veselje

Kada se torta iznosite goste svi znaju da je to centralni događaj, trenutak vrhunca svakog veselja.

Trubači Dejana Ilića sa najlepšim pesmama i kolima, naravno uz pesmu po vašoj želji prate tortu koja se unosi u salu i na taj način atmosfera na vašem slavlju postoje nezaboravna.

Iz pesme u pesmu, iz kola u kolo, uz zvuke trube na najboljem slavlju predivne melodije dodiruju dušo svakog vašeg gosta. Truba je instrument koji se čuje na svim vrstama slavlja.

Pozovite trubači Freiburg

Javite nam se i uživajte kada orkestar Dejana Ilića nastupi da zajedno sa vama proslavimo srećne i radosne trenutke.

Uz naš orkestar vaše će slavlje biti događaj o kome se priča, veselje koje svi pamte.

Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a i budite sigurni da ćemo u tačno dogovorenom trenutku nastupati na vašem slavlju. Mi smo pošten trubački orkestar i održaćemo svaku reč koje smo dali. Javite nam se i trubači Dejana Ilića će još jednom pokazati svoj vrhunski kvalitet i nenadmašno trubačko umeće.