Trubači Hamburg

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Kada pozivamo goste na slavlje svi želimo da se provedu najbolje. Zato se na slavlja pozivaju i trubači Hamburg, orkestar koji će podići atmosferu i koji će uz najbolje pesme i kola svim prisutnima raspoloženje podići na najviši nivo.

Za vas orkestar Dejana Ilića spreman je da nastupi na slavlju bilo koji povod da je u pitanju.

Najvažniji zadatak koji je pred nama jeste da stvorimo takvu atmosferu da se vaši gosti odlično prevedu. Želimo da uživate u zvucima trube našeg vrhunskog orkestra u sjajnom raspoloženju kakvo se samo poželeti može. Vaši će gosti uživati jer ćete biti u prilici da im angažujući naš orkestar priredite provod o kome se priča i govori. Zato su mnogi koji su nas jednom pozvali na slavlja rado naš orkestar pozivali i sledeće godine na svoja druga veselja jer znaju da su trubači Hamburg uvek ispoštovali svaku datu reč i da smo došli upravo u trenutku koji ste zamislili.

Trubački sastav Dejana Ilića

Orkestar Dejana Ilića je iskusan profesionalni trubački sastav koji sa svojih 10 majstora trube nastupa na svim vašim slavljima u Nemačkoj.

Najveći repertoar pesama i kola

Najbolji trubači za veselja spremno dolaze po vašem pozivu i uz pesme koje poželite gosti će uživati već od samog početka slavlja. Iz našeg repertoara koji je sveobuhvatan i broji preko 2.500 pesama i kola sigurni smo da ćete pronaći one pesme koje najviše želite da se slušaju i sviraju na vašem slavlju. Da bi smo olakšali izbor, naš orkestar je pripremio liste pesama koje su prilagođene za vaša slavlja.

Slavlja postoje mnoga a to su proslava rođenja deteta, krštenja, punoletstva, veridbe, venčanja, poslovna i privatna veselja.

Trubači vode veselje
Mi smo spremni da uvek u tačno dogovoreno trenutku nastupamo​ na vašem veselju.

Nas preporučuju svi koji su nas jednom pozvali na svoje slavlje jer su se uverili u naš kvalitet. Zato se perfektno izvedene pesme i kola majstora trube u Hamburgu uvek mogu čuti na najboljim slavljima.

Uz zlatne trube čuju se pesme i kola koje vi i vaši gosti poželite da slušate.

Naš orkestar će uvek ispuniti svako vas očekivanje kao i očekivanja vaših gostiju. Da biste bili sigurni da će se na vašem slavlju svirati samo one pesme koje vi volite, možete nam reći ukoliko postoji neka pesma koju ne volite da se sluša na vašem slavlju kako tu pesmu ne bi smo svirali ukoliko bi je neki gosti zatražio od nas. Nama je cilj da ste vi zadovoljni i to nam je na prvom mestu. Zato nas preporučujete svojim prijateljima i familiji i ponovo pozivate na svoja sledeća slavlja.

Majstori trube koji su svoje znanje stekli redovnim radom i trudom, sa velikim iskustvom, uz postojeći talenat i ljubav prema muzici zadivile sve goste na vašem veselju.

Repertoar trubaci Hamburg

Od našeg orkestr možete zatražiti sve pesme kola, sve što želite i što volite da slušate. Orkestar Dejana Ilića je iskusan trubački sastav koji svira sve vrste pesama od izvornih pesama, starogradske muzike, narodnih pesama, zabavne muzike, hitova estrade i najnovijih muzičkih ostvarenja. Takođe sviramo i džez muziku, muziku iz filmova, popularnu muziku i valcere.

Od našeg orkestra možete zatražiti sve što poželite i uvek ćemo ispoštovati svaku vašu želju i vašim gostima ulepšati trenutke radosti i zadovoljstva.

Kada u Hamburgu nastupe vrhunski trubači naša je garancija da ćete imati odličan provod. Zato smo za vas pripremili liste pesama kako bi smo olakšali izbor i kako bi ste vi pronašli pesme koje najviše volite. Pesme i kola možete poručiti kojim redosledom da se sviraju ili na slavlju nam zatražiti šta god želite a mi ćemo odmah to svirati.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, na vašem slavlju prepoznajemo raspoloženje gostiju i na taj način svoj nastup prilagođavamo od tako da izborom pesama podignemo atmosferu na veselje.

Stara izreka je da „bez trubača nema pravog veselja“ a naš orkestar to dokazuje na mnogobrojnim slavljima na kojima smo nastupali tokom ove dve decenije. Zato nas svi slavljenici preporučuju svojim prijateljima i rodbini jer svaki pravi domaćin želi da se i njegovi najdraži podjednako dobro provedu kad prave svoje veselje.

Dolazimo po pozivu

Orkestar Dejana Ilića spreman je da u svakom trenutku dođe na vaše slavlje. Sve što je potrebno jeste da nam se javite a ukoliko smatrate da je noć i da ne kasno vi nam pošaljite poruku a mi ćemo vam već sledećeg jutra odgovoriti.

Proslavite uz najbolje trubače, pozovite naš broj telefona ili nas kontaktirajte pute Vibera ili Whatsapp-a.