Trubači Mannheim

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Kad pozivamo prijatelje i rodbinu na slavlje i kada im kažemo „Dođi, biće trubači“, odmah će znati​ da je vrhunska atmosfera na veselju zagarantovana.

Trubači Mannheim orkestra Dejana Ilića nezaobilazan su deo svakog slavlja u Nemačkoj. Najbolje su od svih orkestara pokazali vrhunsko umeće u sviranju ovog sjajnog instrumenta uz koje će uživanje na vašem veselju biti potpuno.

Trubačka se muzika čuje na svim veseljima

Truba je instrument poznat još od daleke istorije. Uz trubu se uvek slavilo i veselilo a zvuci trube označavali su početak svetKovina, označavali su važna događaje kao i dolazak važnih ličnosti. Uz trubu su se vladari obraćali svom narodu, uz trubu su slavili pobede.

Orktestar Dejana Ilića trubači za venčanje

Truba i slavlje uvek su nekako išli ruku pod ruku i tako je ovaj instrument postao najvažniji od svih jer je njegov zvuk bio snažan i prodoran a istovremeno mekan i osećajan.

Trubači Mannheim rado su viđeni na svim proslavama kao što su venčanja, punoletstva, razna privatna veselja, krštenja deteta i mnogobrojna druga slavlja.

Razlog za slavlje nekad nije ni potreban jer dovoljno je da poželite da se provedete sjajno i pozivom najboljih trubača vaše će raspoloženje biti nezaboravno.

Kao deo najboljih proslava, orkestar Dejana Ilića u Nemačkoj nastupao je kako u Manhajmu tako i u svim drugim mestima.

Dok su uživali uz zvuke trube našeg orkestra svatovi i gosti, prijatelji i rodbina veselili su se najbolje u svom životu jer su zvuci naših truba vrhunski. Iskustvo sa više od dve decenije i iznad svega ljubav prema slavlju i prema muzici, koji trubači Dejana Ilića neguju podiže raspoloženje i emocije svih gostiju.

Zato što trubači nezaobilazni deo svih slavlja. Truba je u Nemačkoj prisutna uvek kada se želimo setiti svoje rodne domovine, kada poželimo da naša familija bude sa nama na okupu na našim važnim događajima, da zajedno sa nama u najboljem raspoloženju proslave ove nezaboravne trenutke.

Trubači Mannheim nastupaju po vašem pozivu i dolaze u tačno dogovoreno vreme. Kada nam kažete mesto gde želite da se orkestar pojavi mi tačno dogovorenog datuma u dogovoreno vreme dolazimo i dočekujemo vaše goste i prijatelje. Zajedno sa vama slavimo i uz pesme po vašem izboru i po vašoj želji podižemo atmosferu na vašem slavlju.

Repertoar trubaci Mannheim

Dobar izbor pesama na veselju ono je što svi tražimo. Sve nas zanimaju one pesme koje volimo i pesme koje želimo da se sviraju na važnim treunucima trenucima, muziku uz koju znamo da će se gosti najviše veseliti. Naš orkestar ima veoma bogat repertoar pesama i kola koji će na vašem slavlju udovoljiti kako vašem tako i ukusu vaših gostiju i uvek ispuniti svim vašim željama.

Pesme koje trubači Mannheim odlično sviraju obuhvataju preko 2.000 numera. Sviramo sve od izvornih pesama, stare muzike i hitova preko kafanske muzike, starogradskih pesama, kola uz koja ustaje i staro mlado, zabavnu muziku. Sviramo domaću i stranu muziku, pop muziku, džez muziku. Sve pesme koje ste zavoleli, hitove iz domaćih ali i stranih filmova sve će to orkestar Dejana Ilića sa vrhunskim zadovoljstvom i radošću svirati na vašem veselju.

Uz najbolje slavlje trubači Mannheim, društvene mreže zapaliće će se od objava video snimaka i fotografija sa proslave jer će vaši gosti sa zadovoljstvom deliti. Svi će znati da je kod vas najbolje slavlje, da ste napravili događaj o kome će se pričati dugi niz godina.

Trubači Nemačka majstori su svog zanata, pobednici koji na trubama mogu da sviraju sve pesme i kola, da muziko dodirnu dušu vaših gostiju, da nakon slavlja svaki vam se gosti zahvaljuju što ste im pružili priliku da se provedu kako odavno nisu.

Zato naš orkestar rado pozivaju po drugi put svi koji su nas zvali da sviramo na njihovim slavljima jer i sledeće godine događaju se povodi za slavlja a orkestar najboljih trubača uvek izađe u susret i ispuni svako očekivanje i svaku želju.

Trubački sastav Dejana Ilića

Pozovite trubači Mannheim

Kad god želite odlično slavlje, da se vaši gosti vrhunski provedu i da uživaju u svim trenucima veselja pozovite trubače Dejana Ilića, najveće majstore trube u Nemačkoj i budite sigurni da će zadovoljstvo i veselje na vašem slavlju biti potpuno. Uz nastup našeg orkestra, o vašem slavlju će se pričati dugi niz godina.

Pozovite nas putem telefona, pošaljite poruku ili nas pozovite putem Viber-a ili Whatsapp-a jednostavno dodirom na dugme aplikacije koje vidite na našem sajtu.

Naš orkestar će doći u tačno dogovoreno vreme i ispoštovati svaku datu reč. Spremiti se da vaše slavlje bude najbolje uz trubačke majstore orkestra Dejana Ilića.