Trubači Stuttgart

Trubači vode veselje

Kada se najbolji zvuci trube začuju na vašem slaviju, svi će gosti znati da nastupa orkestar Dejana Ilića, proslavljeni trubači Stuttgart, orkestar koji po vašem pozivu željama u svako doba godine može doći na slavlje.

Koji god povod da je u pitanju na slavlje u Stuttgart je najbolje pozvati trubački orkestar koji će vrhunskim pesmama​ i kolima, odličnim nastupom na vašem slavlju prirediti vama, vašim gostima i prijateljima najbolji provod.

Svako slavlje je povod za trubaci Stuttgart

Provod o kome se priča uvek je uz trubače a trubače a naš iskusan orkestar je uvek podrška vašem veselju. Kad god se pravi slavlje povodom rođenja deteta, krštenja, veridbe, punoletstva, venčanja, poslovnih ili privatni slavlja, veselite se uz trubače Dejana Ilića. Donošenjem najbolje odluke da angažujete naš orkestar, potvrdićemo svoj kvalitet, svoje iskustvo uvećano višegodišnjim nastupima. Upravo na vašem slavlju ćemo svirati muziku iz srca, iz duše upravo onako kako se truba i svira i na taj način preneti odlično raspoloženje na sve vaše zvanice.

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Više od dve decenije iskustva

Orkestar koji je iza sebe imao hiljade nastupa, spreman je da na vaš poziv gostuje i na vašem slavlju i tom prilikom svira sve pesme koje vi najviše volite. Sa našim se orkestrom možete lako dogovoriti jer je vođa orkestra Dejan​ Ilića, uvek raspoložen za svaku saradnju. Mi uvek ispoštujemo svako vaše očekivanje.

Uz trubači Stuttgart veselje će biti događaj o kome se priča, trenuci radosti i sreće, veselje kakvo se samo poželeti može.

Kao domaćin bićete ponosni kada vam se gosti budu zahvaljivali što ste pozvali orkestar majstora trube koji svira sve pesme i kola, koji će sa svojim bogatim repertoarem trubačke muzike zadovoljiti želje svih prisutnih. Naš orkestar za vas je pripremio liste pesama kako bi ste lakše pronašli pesmu koju želite, pesmu koju volite i maksimalno uživali na svom slavlju.

Kako bi vama bilo lakše da odabere te pesme koje volite, mi smo repertoar sortirali po kategorijama za venčanja, krštenja, veridbe i mnoga druga slavlja. Odaberite pesme i kola koja volite, odredite redosled, dodajte neke nove pesme koje možda ne vidite na listi i naš orkestar će upravo tako svirati na vašem slavlju. Osim toga naš profesionalni trubački orkestar vam omogućuje da nam, ukoliko znate da ima neka od pesama kakvu ne želite da se svira na vašem slavlju, to kažete i da kada trubači Stuttgart nastupe na vašem veselju neko od gostiju neće moći da naruči pesmu koju vi smatrate da nije adekvatna.

Trubači Stuttgart sviraju sve pesme

Iz bogatog repertoara koji obuhvata preko 2.000 pesama i kola naših 10 majstora trube sviraće upravo ono što želite. Od izvorne, narodne muzike, hitova svih vremena, pesama​ sa estrade, filmski hitovi, klasična muzika, valceri. Vaši gosti koji su poreklom iz Nemačke će uživati i sigurni smo da će poslati ljubitelji balkanske trube, balkanskog veselja a dokaz tome je što svake godine festival u Guči poseti više stotina hiljada ljudi.

Upravo iz centra Balkana, tuba je postala popularna u celom svetu a nemački trubački orkestar izvornog Balkanskog porekla svira trubačku muziku upravo onako kako vi želite. Trubači Stuttgart uvek su spremni da ispoštuju sve želje vaše, da sve bude onako kako vi želite i kako vi volite.

Za nas povod nije potreban, mi smo tu da ispunimo svako vaše očekivanje, svaku vašu želju jer su naši članovi orkestra iskusni trubači ljubitelji trube. Poreklom iz porodica u kojima se ljubav prema trubi neguje dugi niz godina, tradicija trubaštva duža je od jednog veka. Majstori trube okupljeni oko vođe orkestra Dejana Ilića učiniće vaše goste veselim i radosnim. I uvek se tada osećamo srećno jer je cilj našeg orkestra da se o vašem slavlju priča i dugo nakon slavlja.

Trubači Stuttgart za tortu

Svečano najavljujemo iznošenje torte pred goste uz najbolju muziku i najbolje pesme. Vi odaberite pesmu uz koji će trubači da uđu u svečanu salu u prateći slavljeničku tortu. Trubači za tortu još jednom podižu atmosferu na vašem slavlju. Kada vi kažete, mi dolazimo na vaše slavlje. Ispunjavamo sve vaše muzičke želje i uvek smo tu, spremni da ispoštujemo svaki dogovor i saradnju podignemo na viši nivo.

Zato nas rado preporučujete i redovno uz melodije naših truba slavite svoje najlepše i najradosnije događaje. Pozovite nas u bilo koje doba dana a ukoliko smatrate da je kasno noć, pošaljite poruku a mi ćemo vam već u jutarnjim časovima odgovoriti i ispoštovati svaku dogovoreno reč.

Uz najbolje trubači Stuttgart možete imati garanciju da ćete slavlje proslaviti u najboljoj atmosferi.