Trubači Ulm

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Za sva vaša slavlja, vrhunski trubači Nemačke, orkestar majstora trube Dejana Ilića nastupan na vašim veseljima bilo koji povod da je u pitanju. Trubači Ulm tu su, spremni da na vaš poziv odgovore najboljim pesmama i kolima, da uz muziku kojoj se svi raduju nastupimo na vašem slavlju.

Koji god povod da je u pitanju mi smo uvek spremni da vam ulepšamo sve trenutka radosti i sreće jer je naš orkestar poznat u celoj Nemačkoj a poznati su i naši nastupi u celoj Evropi.

Orkestar najboljih trubača pod vođstvom Dejana Ilića za vas je pripremio repertoar pesama koje broji preko 2.000 numera. Trubači Ulm sa zadovoljstvom će svirati sve što poželite na vašem slavlju.

Izbor je na vama a mi smo tu kao i uvek da vam pomognemo da pronađete upravo one pesme koje najviše volite, ona kola uz koje najviše uživate da se veselite.

Zato nastupe našeg orkestra odlikuje vrhunsko zadovoljstvo gostiju, da smo često u prilici da vidimo kako gosti čestitaju i zahvaljuju se domaćinu i slavljenicima na odličnoj atmosferi kakvu su priredili trubači vrhunskih majstora trube. Orkestar trubača Ulm o kome svi pričaju i govore će vaše slavlje dovesti do savršenstva jer smo vama uvek na raspolaganju.

Trubači Ulm za sve vrste svečanosti

Bilo ga pravite veliko ili malo veselje, slavlje povodom rođenja deteta, krštenja, punoletstva, veridbe ili venčanja možete biti sigurni da su trubaci Ulm idealan trubački orkestar za vaše slavlje.

Sviramo sve što poželite, sve što volite, pesme i kola uz koja se radujete. Nama je najveće zadovoljstvo kada vidimo osmehe na licima vaših gostiju kada se uz zvuke naših zlatnih truba podiže i staro i mlado. Kada zasviramo najlepša kola, svi ustaju, hvataju se za ruke i igraju u kolu uz najlepše zvuke pesama iz rodnog kraja.

Živeti u Nemačkoj, daleko od svoje domovine uvek će biti lakše kada se na veseljima okupi cela familija. Zato se rado zovu svi rođaci i prijatelji u Nemačkoj ali takođe jedva čekamo da vidimo familiju iz dalekog rodnog kraja, da se svi zajedno proveselimo uz zvuke izvorne trube Balkana.

Nastupom našeg orkestra uživaće te u pesmama i kolima u izvođenju trubači Ulm.

Naš orkestar uvek ispoštuje svaku vašu želju i u tačno dogovorenom trenutku dolazimo na vaše slavlje.

Majstori trube dolaze na slavlja

Zato možete uvek biti sigurni da ćete pozivom našeg orkestra ispuniti svako vaše očekivanje i želje vaših gostiju.

Mnogi vam mogu potvrditi, kada na slavlju nastupi naš orkestar, da ćete biti ponosni kada budete čak i nakon više godina pregledali video snimke sa slavlja i čuli vaše prijatelje kako vam čestitaju jer ste sjajno veselje priredili.

Naš orkestar iskusan je trubački sastav koji nastupa na svim vrstama slavlja u Nemačkoj a često su naši nastupi i u drugim zemljama Evrope.

Orkestar trubača poreklom iz centra Balkana, centra trubačke muzike, odakle je truba postala popularna u celom svetu, za vas će svirati sve što poželite i sve što vas najviše raduje.

Trenutak dolazaka najboljeg orkestra trubači Ulm označava početak proslave. Vrhunskim kvalitetom nastupa, orkestar Dejana Ilića će svirati niz pesama i kola sa liste pesama koje smo zajedno sa vama odabrali vaše slavlje. Zvuci predivnih melodija koje izlaze iz naših zlatnih truba, dovešće do vrhunca raspoloženje svih zvanica na vašem​ veselju.

Svoj kvalitet protkan godinama iskustva orkestar trubači Ulm potvrđuju na mnogim proslavama širom Nemačke ali i okruženja, na gostovanjima i na koncertima poznatih estradnih umetnika.

Orkestar majstora trube sastavljen je od članova koji su još od najranijeg detinjstva vežbali trubu i od starijih učili kako se truba svira i kako se truba voli.

Zato ljubav prema trubi je ono što nas je podstaklo da vežbamo, da se u završavamo i da uživamo dok sviramo trubu a to ćete osetiti i vi jer trubači Dejana Ilića svaku pesmu sviraju iz srca, iz duše. Veselje uz trubače je upravo zato najlepši događaj koga se rado svi sećamo.

Atmosfera odličnog raspoloženja širi se celom svečanom salom.

Orktestar Dejana Ilića trubači za venčanje

Sviramo pesme koje ste vi odabrali u trenucima koji su vama najvažniji. Možete napraviti spisak pesama koje će se svirati u kom momentu a takođe možete i naručivati pesme tokom slavlja. Najbolja muzika je uz najbolje orkestre a bez obzira na doba godine i na povod trubači Ulm će u tačno dogovoreno vreme nastupiti na vašem slavlju.

Pozovite trubači Ulm

Narodna muzika, zabavna muzika, izvorna muzika kao i najnoviji hitovi sa estrade ono što su se uvek traži a tu su i kola i sve pesme za vašu rodbinu i prijatelje. Naš orkestar u tačno dogovorenom trenutku dolazi na vaše slavlje i svira sve što vi poželite. Zato nas pozovite, pošaljite nam poruku klikom na dugme na vašem ekranu i uživajte u svim trenucima slavlja uz orkestar majstora trube.