Trubači Wuppertal

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Kada se pomene slavlje uvek se svi sete trubača Wuppertal koji već godinama nastupaju na najvažnijim slavljima i događajima koji su ponos trube i trubačke muzike. Orkestar Dejana Ilića su orekstar koji će svaku pesmu i svako kolo na slavlju odsvirati savršeno, trubači uz koje će svaki gost biti zadovoljan. Naš repertoar obuhvata muzička ostvarenja od izvornih pa do modernih pesama i kola, od starogradskih do kafanskih, od domaćih do stranih pesama.

Sve pesme i sva kola orkestar Dejana Ilića odlično svira i možemo reći da smo pored smisla za muziku, pored toga što potičemo iz trubačkih porodica veoma veliki deo vremena proveli uvežbavajući pesme i hitove da zvuče savršeno na vašem veselju.

Naš nastup pruža garanciju da slavlje da bude odlično i da će vaši gosti da uživaju još od prvog tona odsviranog na našim zlatnim trubama.

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Za najbolji provod, za najbolje slavlje imate priliku da pozovete orkestar trubači Nemačka koji će nastupi na proslavi i da našu ljubav prema trubi osetite i vi u prelepom izvođenju hitova na zadovoljstvo vaše i gostiju.

Nakon mnogobrojnih nastupa, nakon dve decenije uspešne karijere, prva truba orkestar Dejana Ilića po vašem pozivu nastupa na svim vrstama proslava kao što su slavlja povodom veridbe, venčanja, rođenja deteta, krštenja, rođendana i punoletstva, godišnjica braka kao i mnogih drugih vrsta slavlja.

Repertoar trubači Wuppertal

Naš repertoar obuhvata pesme i kola po vašem izboru a od 2.000 numera naći ćete pesme koje će ostati u sećanju dugi niz godina. Da bi smo vam olakšali izbor, pripremili smo liste pesama za slavlja, poređali ih po vrstama veselja i zajedno sa vama ćemo ih pregledati i odabrati one najbolje, one najlepše koje volite i njih svirati u tačno dogovorenim trenucima proslave.

Osim toga u bilo kom trenutku na slavlju kad se setite neke pesme, poručite je i trubači Dejana Ilića odsviraće je savršeno na svojim trubama.

Mnogi su čuli za nas, mnogi su nas videli i bili prisutni na slavljima na kojima su trubači Wuppertal nastupali. Zato vam svi mogu potvrditi da ćete pozivom orkestra Dejana Ilića napraviti pravi izbor.

Za najbolje slavlje, najbolji trubači dolaze u tačno dogovorenom trenutku. Nastupamo sa jednim ciljem da gosti i slavljenici uživaju u veselju, u slavlju u događaju koji ostaje zapamćen dugi niz godina.

Trubači Wuppertal najavljuju tortu

Trenutak kada se torta iznosi pred goste, predstavlja vrhunac svakog slavlja.

Mi smo tu za vas da uveličamo ovaj svečanu momenat, da na najbolji način najavimo iznošenje torte uz pesmu po vašem izboru i vašoj želji.

Budite najbolji domaćin, budite slavljenik koji se ponosi vrhunskim provodom, kome gosti čestitaju kada orkestar najbočjih trubača Nemačke uz vrhunske zvuke truba prati tortu na vašem slavlju.

Naša ljubav prema muzici, veliki talenat i upornost kao i trud koji su trubači Dejana ilića uložili da bi svaki ton odsviran na našim zlatnim trubama bio savršen a svaka nota dodirnula dušu svakog vašeg gosta.

Trubači Nemačka sviraju dinamično, energično, uživamo u svakom trenutku vašeg slavlja. Uživamo dok sviramo pesme koje volite i koje želite dok gledamo kako se vaši gosti raduju i vidimo srećne osmehe na njihovim licima.

Majstori trube dolaze na slavlja

Pozovite trubači Wuppertal

U bilo koje doba dana naš orkestar nastupa na vašem slavlju sa ciljem da uživate u svakom trenutku u veselju, radosti i sreći uz nastup majstora trube orkestar Dejana Ilića.

Naš orkestar uvek možete da kontaktirate, da nas pozovete i da budete sigurni da ćemo kao i uvek ispoštovati svaku datu reč i obećanje i u tačno dogovorenom trenutku nastupiti na vašem veselju.

Javite nam se putem telefona, Viber ili Whatsapp-a​, pošaljite nam poruku na messenger i uživajte u svim divnim trenucima vašeg slavlja u trenucima koji ostaju zapamceni dugi niz godina.

Ako je kasno veče, pošaljite nam poruku u bilo koje doba noći a mi ćemo vam odgovoriti sledećeg jutra.

Možete biti sigurni da su trubači Wuppertal uvek pošteni i odgovorni da ćete imati slavlje o kome se priča i govorim tačka.