Najbolji trubači Karlstruhe Nemačka – Orkestar Dejana Ilića

Uz najbolji trubački orkestar u celoj Nemačkoj imate garanciju da će vaše slavlje biti najbolje veselje u celom kraju. Trubači Karlstruhe tu su da vama i vašim prijateljima ulepšaju trenutke veselja vrhunskom trubačkom muzikom, najboljim pesmama i kolima da u najboljem raspoloženju proslavite svoje srećne i važne trenutke. Svi koji žele da njihovo slavlje postane poznato i popularno, da se o slavlju priča dugi niz godina, pozivaom orkestra Dejana Ilića ilića imaće garantovano najbolji provod.

 

Naš repertoar koji broji veliki broj pesama i kola zadovoljiće ukusima svih vaših gostiju, familije, prijatelja. Uz pesme iz našeg repertoara slavi se i veseli, dočekuje se, ispraća, nazdravlja. Kumovi podižu čašu i nazdravljaju slavljeniku uz najbolje želje naručujuči omiljenu pesmu.

Atmosfera kakva vlada u Guči

Naša muzika sa Balkana privlači milione obožavalaca bilo iz zemalja regije bilo iz zapadne Evrope. Svi vole da čuju zvuk trube. Zato je tako popularan festival trubača u Guči koji svake godine okuplja više stotina hiljada gostiju iz celog sveta. Gde god da se slavi u Nemačkoj trubači Dejana Ilića pozivaju se na slavlje kako bi odličnim izborom pesama i kola, savršenom svirkom podigli atmosferu i dan slavlja učinili veličanstvenim.

Iskusni trubači Karlstruhe

Iza nas mnogo je godina iskustva na veseljima. Nastupali smo mnogim manifestacijama i svečanostima i zato možete biti sigurni da ćete uz trubačku muziku našeg orkestra i iskusne majstore trube Karlstruhe uživati u svakom trenutku vašeg slavlja.

Nama je cilj da vi i vaši gosti budete zadovoljni i zato ćemo ispuniti svaku vašu želju a naš nastup prilagoditi vrsti vašeg slavlja. Iskustvo koje posedujemo nam je dalo prednost u odnosu na mnoge jer znamo da način sviranja prilagodimo slaviju. Znamo šta gosti vole da slušaju i koje pesme će podići atmosferu za najkraće vreme.

Kada nastupe trubači Dejana Ilića, svako na vašem slavlju oseti tu živost, tu energiju koja vlada u celoj sali za slavlja gde god dopiru zvuci trube. Zvuci naše trube su snažni a meki, puni osećanja a prodorni i dopiru do ljudskog srca, do ljudske duše, kroz pesme prenoseći emocije radosti i sreće.

Mi smo ponosni na sve naše nastupe a domaćini, familija i sve zvanice znaju da su trubači Karlstruhe najbolji za svako slavlje.

Vrhunski majstor trube, vođa orkestra, Dejan Ilić je oko sebe otkupljuje kvalitetne muzičare, trubače koje se preporučuju i koji su poreklom iz trubački porodica. Upravo negujući ljubav prema trubi članovi našeg orkestra odrastali su i vežbali trubu još od najranijeg detinjstva. Zato je energija koja se oseća na slavlju na kome nastupaju trubači Dejana Ilića događaj koji se pamti dugi niz godina.

Najveći repertoar pesama

Možete da pogledate repertoar naših pesama i odaberete pesme i kola iz najpopularnijih numera koje smo postavili za vas.Ceo repertoar obuhvata preko 2500 pesama i kola i svakoga se dana uvećava novim pesmama i hitovima, kako kako postanu popularne.

Sviramo sve vrste pesama od domaće muzike, izvornih kola do hitova sa estrade, od starogradske muzike, pop i rok muzike, džez muzike do filmske muzike i valcera.

Ne samo domaći nego i vaši prijatelji stranci koje ste pozvali na slavlje, oduševiće se kad čuju sve te pesme i kola u izvođenju najboljih trubača Nemačke.

Svim gostima i prijateljima ostaće u najboljem sećanju slavlje na kome su trubački majstori orkestra Dejana Ilića sa neskrivenim zadovoljstvom nastupali.

Trubači Karlstruhe dolazak na veselje

Trubači Karlstruhe koji su spremni da odgovore na vaš poziv i da u svakom trenutku kada poželite svojim nastupom ulepšaju atmosferu na veselju. Pozovite nas putem telefona ili pošaljite poruku klikom na dugme na dnu našeg sajta i obezbedite najbolje trubače na svom slavlju.