Trubači Stuttgart dolaze da ulepšaju veselje odličnom muzikom

Trubački orkestar Dejana Ilića

Najlepša veselja u Nemačkoj su ona na kojima se okupimo sa svojim prijateljima i sa familijom. To je prilika da se sretnemo i sa familijom iz domovine na odličnom slavlju na kom trubači Stuttgart, najbolji orkestar u Nemačkoj nastupa sa savršenim izborom pesama i kola pravljenim za vaša veselja.

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Najbolji trubači Stuttgart

Izuzetna nam je čast što smo uvek imali priliku da se na vašim veseljima predstavimo vrhunskom muzikom, da najboljim izvođenjem pesama i kola ostanemo upamćeni kao orkestar koji svako veselje dovede do savršenstva. Uvereni smo da ćete pozivom našeg orkestra sebi i svojim gostima prirediti nezaboravan provod.

Pozovite 016/348 -32-405

Iz našeg repertoara koji broji preko 2.000 pesama i kola odaberite one najlepše i najbolje a kako bi smo vama olakšali izbor, repertoar smo podelili po kategorijama veselja. Na taj način jednostavno možete pronaći one prave pesme za veselje kakvo pravite. I na velikim i na malim slavljima, trubački orkestar Dejana Ilića pokazuje svoje muzičko umeće. Kao orkestar koji je poreklom sa Balkana od poznatih trubačkih porodica, našim dolaskom imate garanciju da će svi gosti uživati u odličnom izvođenju pesama i kola, od izvornih do najnovijih i najmoderniji hitova sa estrade.

Trubači sviraju sve vrste muzike po vašem ukusu

Sviramo domaću i stranu muziku, narodnu i zabavnu, klasičnu, valcere. Po vašim željama ukomponovane u savršene mikseve pesama koji su sastavljeni sa ciljem da se na vašem veselju atmosfera zagreje do usijanja. Najveći estradni umetnici upravo naš orkestar pozivaju na svoje koncerte, sviramo u klubovima. Svi znaju da se uz trubače Dejana Ilića najbolje veseli a to dokazuje i naša dugogodišnja karijera.
Pošten trubački orkestar koji će uvek ispuniti svaku vašu želju i na slavlju svirati upravo ono što želite u trenucima kada vama odgovara, svojim će nastupom oraspoložiti sve vaše goste i prijatelje.

Orkestar Dejana Ilića nastupa po pozivu

Pozivom trubači Stuttgart uživaćete u najlepšim zvucima trube. Kao slavljeniku, posebna će vam biti čast kada vam se gosti, zadovoljni našim nastupom, budu zahvaljivali što ste izborom najboljih trubača Nemačke napravili slavlje koje će se pamtiti dugi niz godina. Nemojte dozvoliti da se na vašem veselju gosti se dosađuju. Pozivom trubačkog orkestra Dejana Ilića ćete uživati zajedno sa svojim najdražima i u odličnom raspoloženju veseliti se uz najlepše pesme.

Orktestar Dejana Ilića trubači za venčanje

Klikom na dugme za telefon, Viber ili WhatsApp možete pozvati naš orkestar ili poslati poruku a mi ćemo ispoštovati svaku datu reč i na vaše slavlje doći u tačno dogovoreno vreme.