Trubači za mala porodična veselja

Prava porodična veselja nemaju granice, uz njih se veseli cela familija jer se zvuci naših truba čuju nadaleko. Prijatelji, familija, rodbina iz domovine kao i oni koji su tu sa vama u Nemačkoj uživaće u odličnim pesmama i kolima na slavlju o kom će se pričati dugo godina.

Veselja povodom proslave punoletstva, rođendana, slavlja povodom krštenja deteta, veridbe ili venčanja povodi su da se okupimo i da proslavimo srećan događaj.

Trubači najbolji u celoj Nemačkoj, orkestar Dejana Ilića za vaše porodično slavlje će pripremiti odlične pesme i kola iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike. Repertoar kojim raspolože naš orkestar je najveći i obuhvata sve vrste pesama i kola. Sve ono što ste čuli, što volite, pesme uz koje se najbolje veselite. Samo recite i orkestar Dejana Ilića će sa zadovoljstvom ih svirati.

Iskustvo od 20 godina, nastupi sa estradnim zvezdama i gostovanja na manifestacijama učinili su da svi balkanci u Nemačkoj znaju za trubače Dejana Ilića.

Poreklom sa juga Srbije, najpoznatijeg trubačkog kraja odakle dolaze majstori trube, svi članovi orkestra potiču iz poznatih trubačkih porodica. U porodicama u kojima se truba negovala i volela, a znanje prenosilo sa generacije na generaciju. Zato je nama truba više od instrumenta ona je sastavni deo tradicije i lepote Balkana.

Dopustite da se na vašem porodičnom veselju čuju zvuci najlepših pesama, da se vaši gosti kako domaći tako i strani provesele najbolje uz iskusne majstore trube. Orkestar Dejana Ilića je pošten trubački orkestar koji će uvek da ispoštuje sve što ste vi zatražili.

Zato se u potpunosti možete osloniti na nas i garanciju da će vaše porodično slavlje biti najbolje upravo našim dolaskom i sviranje pesama i kola po vašim željama.

Sviramo svu vrstu muzike

U našem repertoaru nalaze se sve vama omiljene pesme, izvorna muzika, kafanske pesme, hitovi, kola, estradna ostvarenja kao i džez muzika, valceri, filmska muzika i hitovi stranih pesama.
Pozovite naš orkestar jer ćete na taj način imati vrhunsko veselje, a o vašem će se slavlju dugo godina govoriti kao najboljem.

Nemojte dozvoliti da vaše porodično slavlje prođe neopaženo, da se gosti dosađuju na veselju nego pozivom trubača koje svi jedva čekaju da čuju napravite veselje kakom nema ravnog.
Javite nam se, pozovite naš trubački orkestar i uživajte u odličnom slavlju klikom na dugme za poziv, poruku ili WhatsApp na vašem ekranu.

Uživajte uz zvuke najboljih trubača u Nemačkoj.