Najbolje se veseli uz trubače Dejana Ilića

Najbolje se veseli kada trubači Dejana Ilića nastupaju na slavlju a to vam mogu potvrditi svi koji su bili gosti nekog od mnogih veselja na kojima smo nastupali tokom naše višegodišnje karijere.

U Nemačkoj sviramo u svim gradovima jer gde god je slavlje tu su i trubači orkestra Dejana Ilića. Poreklom sa Balkana odlično znamo da sviramo pravu narodnu i zabavnu muziku znamo kakvo veselje želite u Nemačkoj.

Iako ste daleko od svoje domovine, u srcu vam je ostala želja za pravim slavnim za Balkanskim veseljem, za trubom i trubačkom muzikom.

Truba je instrument koji je više od jednog veka prisutan na svim svečanostima i slavljima. Takoreći nema slavlja na kojima trubači Nemačka ne dolaze da odličnom muzikom oraspolože sve goste.
Trubači našeg orkestra su uvek rado viđeni na svakom veselju. Slavlje na kome nema trubača nije ono pravo jer nedostaje ljudima dobra atmosfera, druženje i veselje kakvo samo trubači mogu da naprave.

Svirajući trube godinama stekli smo veliko iskustvo koje ćemo pokazati vama i gostima na slavlju koje organizujete. Orkestar Dejana Ilića je poznat po svom kvalitetu i poštovanju vaših želja. Bilo koje pesme ili kola da želite, budite sigurni da će ih trubački orkestar Dejana Ilića sa zadovoljstvom savršeno odsvirati na trubi.

Za vas smo pripremili liste pesama i kola

Možete odabrati pesme koje smo sortirali po kategorijama slavlja koje kako biste pronašli lako one pesme koje odgovaraju vašem veselju. Takođe možete dodati pesme koje najviše volite, hitove koje vama znače i budite sigurni da ćemo upravo onako kako ste vi poželeli svirati na vašem slavlju.

Naš orkestar se rado poziva i preporučuje jer smo uvek ispoštovali želje domaćina i svirali najbolje i najlepše.

Gosti srećni i zadovoljni sjajno se provodeći, dele fotografije i video snimke na društvenim mrežama na svojim profilima. Hvaliće se među prijateljima sve vaše zvanice jer se odlično provode uz naš nastup.

Pozivom našeg orkestra ćete osigurati vrhunsko veselje

Javite nam se, zakažite datum i vreme kada želite da se naš orkestar nastupi na vašem slavlju i uživajte u svakom trenutku veselja koje će biti događaj za pamćenje.

Pošaljite nam poruku ili nas pozovite u bilo koje doba dana.