Trubači za svadbe prvoklasni orkestar Dejana Ilića

Za vaše najlepše trenutke trubači za veselja su spremili odličan izbor pesama i kola koji će obradovati sve vaše goste.

Bilo da volite da slušate narodnu ili zabavnu muziku, domaću ili stranu, bilo da su vaši gosti većinom stranci ili iz naših krajeva, zajedničko je svima da će uz nastup orkestra Dejana Ilića uživati i da će se o vašem slavlju govoriti i pričati kao najboljem veselju koje je ikada napravljeno.

Trubači za svadbe su orkestar koji je svoj kvalitet stekao dugogodišnjim trudom i radom i zato je sada vama na raspolaganju da pozivom našeg orkestra sebi i svojim gostima napravite vrhunsko veselje. Na velikim i malim slavljima širom Nemačke kao i Holandije, Belgije, Švajcarske orkestar Dejana Ilića nastupa sa ciljem da svi gosti uživaju u sjajnoj atmosferi, da se vaši prijatelji, familija, kumovi najbolje provedu.

U našem orkestru sviraju samo vrsni majstori trube koji su pokazali svoj kvalitet.

Poreklom sa Balkana iz poznatih trubačkih porodica znamo odlično kakvo slavlje u Nemačkoj želite. Zato smo za vas pripremili mikseve pesama i kola koji su se pokazali kao najbolji na slavljima i veseljima na kojima smo tokom naše višegodišnje karijere nastupali.

Liste pesama možete poređati po svom izboru, dodati ili zamenite neku pesmu i znajte da će upravo tako orkestar Dejana Ilića svirati na vašem slavlju.
Možete nam reći da li želite da nastupamo u kontinuitetu određeno vreme ili samo po par pesama u onim trenucima kada vi zatražite. Na slavlju smo da podignemo atmosferu, da pokrijemo pauzu kada se glavni orkestar odmara od nastupa, da sviramo kada se dočekuje i ispraća, u važnim trenucima slavlja.

Trubači Nemačka zajedno sa svatovima odlaze po mladu. Tu smo da uvek i u svakoj prilici budemo uz vas, da na vaš znak zasiramo one najlepše i najbolje pesme i kola koje vaši gosti sa nestrpljenjem očekuju.

Najavljujemo slavljeničku tortu

Najvažniji i najveseliji trenutak svakog slavlja jeste onaj kada se torta iznosi pred goste. To je upravo i momenat kada trubači Dejana Ilića u svečanu salu ulaze prateći tortu i svirajući pesmu po vašoj želji.

Nama je potrebno samo da kažete šta želite i šta volite i budite sigurni da će orkestar najboljih trubača u čitavoj Nemačkoj na vašem slavlju nastupati najbolje. Gosti uživaju znajući da dolaze trubači koje su slušali i gledali na televizijama, internetu i uživo. Nastupajući pokazali smo svoje sposobnosti, svoje znanje i vama smo spremni da ulepšamo svaki trenutak slavlja.

Budite ponosni domaćin

Budite sigurni daćete biti ponosni pred svojom familijom i prijateljima što ste pozvali najbolji trubački orkestar u Nemačkoj.