Najbolji događaj uz trubači Frankfurt i hitove narodne i zabavne muzike

Svi koji žele da osete harmoniju trubačkih pesama i kola u srcu Frankfurt znaju da će pozivom orkestra Dejana Ilića učiniti svoje slavlje doživljajem o kome će se pričati dugi niz godina.

Trubači koji su poznati ne samo po izvođenju narodnih i zabavnih pesama i kola već i po nastupima sa poznatim estradnim zvezdama na koncertima i klubovima širom Nemačke i Evrope će svojim sjajnim zvucima obogatiti atmosferu vašeg veselja.

Muzika spaja generacije

Spajajući Balkanske narode, u Nemačkoj, orkestar Dejana Ilića vas poziva na zajedničko uživanje u ritmu i radosti, u vašim omiljenim pesmama i kolima koje sa zadovoljstvom sviramo za vas i sve vaše zvanice.

Bilo da je u pitanju slavlje povodom rođenja deteta, krštenja, punoletstva ili veridbe uz zvuke naših truba uživaće svi vaši gosti.

Virtuozi trube koji na vašem veselju stvaraju živopisnost obogatiće atmosferu slavlja zvucima trube. Donosimo toplinu Balkana stvarajući most između Nemačke i vaše domovine.

Prijatelji, familija koje pozovete na vaše veselje u Nemačkoj uživaće u sjajnim hitovima, muzici koja utiče na sva naša čula.

Nastup trubači Frankfurt

Pretvorićemo slavlje u nezaboravno iskustvo na događaju na kom će vam sve vaše zvanice biti zahvalne.

Truba je moćan instrument koji ima sposobnost da prenese radost, emocije sreće i veselja uz pesme u srca svih vaših gostiju.

Zato je truba neizostavan deo mnogih muzičkih žanrova i prisutna u svakom narodu.

Popularnost trube na Balkanu poznata je po festivalu Dragačevske trube u Guči gde se okuplja svake godine više stotina hiljada ljudi.

Po ovom događaju Srbija je poznata u celom svetu a trubači koji odnesu pobedu na ovom poznatom festivalu su cenjeni i rado pozivani na slavlja.

Orkestar Dejana Ilića pobednici Guče će preneti atmosferu sa sabora, uz muzička nasleđe Balkana.
Doživite harmoniju trubačkih tonova na veselju na kome svira orkestar Dejana Ilića. Zabeležite naš broj telefona, upišite u imenik, sačuvajte i pozovite nas da zakažete dolazak najboljeg orkestra u celoj Nemačkoj.

Mi ćemo se učiniti da vaše slavlje bude jedinstven događaj na kome će uživati kako slavljenici, domaćini tako i svi vaši gosti.

Ispunićemo svaku vašu muzičku želju svirajući pesme od starih narodnih do najnovijih hitova sa estrade.