Trubači Koblenz iskusan orkestar za najlepša veselja

Za sve srećne i radosne trenutke, trubači Koblenz su spremni da odličnim pesmama i kolima ulepšaju vaše veselje.

Bilo da je vaše veselje organizovano povodom krštenja, venčanja, veridbe ili godišnjice braka, orkestar Dejana Ilića će učiniti sve da ono postane događaj o kome će se pričati dugi niz godina.

Dve decenije nastupa trubači Koblenz

Već duže od dve decenije u Nemačkoj nastupamo na svim vrstama proslava i redovni smo prateći orkestar mnogim zvezdama estrade. Nas su prepoznali i organizatori u Dijaspori gde nastupamo izvodeći tradicionalnu srpsku i balkansku muziku.

Prava trubačka muzika vodi poreklo sa Balkana sa juga Srbije odakle se proširila u sve države regije a odatle po Evropi. U svim gradovima gde žive ljudi sa prostora Balkana se veseli uz trube i trubače a majstori trube Dejana Ilića će učiniti sve da od prvog trenutka veselja atmosfera bude na najvišem nivou.

Bogat repertoar trubačke muzike

Sviramo pesme iz bogatog repertoara trubačke muzike koji obuhvata sve od najstarijih izvornih ostvarenja do najnovijih i najmodernijih hitova sa estrade.

Sviramo i stranu muziku, filmsku muziku, valcere kao i mikseve pesama i kola savršeno pripremljene kako bi atmosfera na vašem slavlju bila na najvišem nivou.

Iz pesme u pesmu, iz kola u kolo trubači Koblenz predvode veselje, najavljuju zdravice, dočekuju i ispraćaju i uvek su tu da ispune svaku vašu želju i da slavlje bude upravo onako kako ste vi zamislili.

Trubači Koblenz za svadbe

Trubači za svadbe i sva ostala slavlja su spremni da uvek za vas sviraju muziku koju volite, da se u najboljem raspoloženju vaši gosti provode do kasnih večernjih sati.

Dejan Ilić vrsni majstor trube koji poreklo vodi od poznate trubačke porodice sa juga Srbije će sa svojim orkestrom nastupiti u trenutku koji ste vi odredili.

Uvek ispunjavajući svaku želju domaćina i slavljenika, trubači Koblenz čine vaše slavlje najlepšim događajem u celom kraju.

Recite nam šta volite, uz koju muziku želite da se gosti razvesele i u tačno dogovoreno vreme najbolji trubači u Nemačkoj dolaze na vaše veselje.

Dočekujemo goste, kumove, familiju, pratimo svatove kada se ide po mladu. Sviramo kod crkve nakon venčanja i uvek za vas ispunjavamo svaku vašu želju.

Pozovite trubači Koblenz

Pozovite trubači Koblenz jer je naš orkestar raspoložen da ispuni sva vaša očekivanja, kao što smo to učinili mnogo puta do sada. Na vašem slavlju ćemo nastupati da odličnom trubačkom muzikom dopremo do srca svakog vašeg gosta.

Pozovite naš broj telefona, pošaljite poruku ili nam se javite putem aplikacije Viber ili WhatsApp i budite sigurni da će dolazak najboljih majstora trube u Nemačkoj vaše veselje učiniti događajem za pamćenje.