Trubači Köln najbolje sviraju na svakoj vašoj proslavi

Svi znaju da se uz zvuke trube najbolje slavi i veseli a to će vam potvrditi i nastup trubači Köln orkestra sa najboljim repertoarom za vaše veselje.

Svako slavlje zahteva odličnu muziku jer bez muzike veselje nije ono pravo. Uz trubački orkestar za koji zna cela Nemačka imate garanciju odličnog veselja.

Köln trubači za sve vrste slavlja

Veliko ili malo slavlje, rođendan, punoletstvo, venčanje ili krštenje deteta sve su to povodi da se okupimo sa svojim najdražima, da se proveselimo, da sa svojim prijateljima i famirom iz otadžbine provedemo srećne i radosne trenutke.

Veselja uz zvuke balkanske trube su ona najlepša koja ostaju u sećanju dugi niz godina a Dejan Ilić sa orkestrom najboljih trubača koji trubu sviraju više od 20 godina će ulepšati vaše veselje sjajnim izvođenjem pesama i kola koja vi i vaši gosti budete želeli da čujete.

Vrhunski kvalitet orkestra

Svaki trenutak slavlja ostaće zapamćen u srcima vaših gostiju jer su članovi našeg orkestra vrsni trubači koji poreklo vode iz poznatih trubačkih porodica. Da bi na vašem slavlju do perfekcije svirali, uvežbavamo svaki novi hit čim se pojavi i sa najpopularnijim pesmama ulazimo u salu za proslave najavljujući tortu.

Uz savršene pesme i kola vaši gosti će zapamtiti veselje kao najbolje, deliti fotografije i video snimke na društvenim mrežama i svi koji vas poznaju će znati da imate vrhunsku atmosferu koju trubači Köln sa velikim uživanjem umeju da naprave.

Liste najboljih pesama za veselja

Za vas smo spremili liste pesama koje po vašem izboru možemo svirati po redosledu koji vam odgovara ili nam tokom slavlja reći koju pesmu želite a mi ćemo se potruditi da izađemo u susret svakoj vašoj želji i savršenim tonovima prenesemo emocije pesme na vaše slavlje.

Pobednici festivala

Pobednici festivala orkestar koji redovno nastupa sa zvezdama estrade na koncertima i turnejama po celoj Evropi je vama na raspolaganju da nas pozovete i javite nam da na vašem slavlju prenesemo festivalsku atmosferu.

Trubači Köln orkestar koji se uvek poziva na slavlja je spreman da u tačno dogovoreno vreme nastupa i da najlepšom muzikom razveseli sve vaše goste. Javite nam se, zakažite nam dolazak i uživajte u svakom trenutku slavlja uz majstore trube orkestra Dejana Ilića.

Pozovite nas putem telefona, Viber ili WhatsApp-a. Odmah ćemo odgovoriti i pružiti vam sve potrebne informacije i u tačno dogovoreno vreme doći na vaše veselje.