Najbolji Trubači Nürberg – Najveći izbor pesama

Majstori trube dolaze na slavlja

Postoje dani koji su važniji od drugih, koji ne mogu biti ponovljeni kao što su rođenje deteta, krštenja, proslave punoletstva. U danu opšteg raspoloženja, najbolji trubači Nürberg na vaše veselje dolaze da vrhunskom trubačkom muzikom podignu atmosferu i da vaš događaj bude veličanstven.

Trubači za venčanja

Na slavljima se okuplja rodbina, prijatelji, svi oni koje volimo i koje želimo da budu sa nama u najlepšim trenucima. Na veseljima kao što su svadba dolaze nam familija iz svih država, iz otadžbine u Nemačku da uz trubači Nürberg zajedno sa nama proslave važan događaj.

Naš trubački orkestar poznat je u celoj Nemačkoj kao najbolji trubači koji su nastupali na mnogobrojnim veseljima i koji su kvalitetom trubačke muzike atmosferu na svakom veselju zagrejali do usijanja.

Uz nas se proslavlja, veseli, obeležavaju važni i nezaboravni događaji. Često posle naših nastupa o slavlju se priča dugi niz godina jer je svaki nastup na kojima je orkestar Dejana Ilića svirao poseban događaj koji ostaje zapisan u srcima svih gostiju.

Naše iskustvo je veliko – sviramo na mnogim slavljima u Nemačkoj pa nas zato možete pozvati na svako vaše veselje, na svaku vašu proslavu kada želite da gosti uživaju uz najbolje trubače.

Najlepša slavlja su uz trubače

Za vaše slavlje shodno vrsti proslave stavljali smo liste pesama iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike kako bi savršenim izborom pesama i kola zablistali na vašem veselju a najboljom muzikom podigli atmosferu. Sa nama ćete se osećati srećno, radosno, veselo jer su trubači našeg orkestra iskusni profesionalci koji vole trubu i trubu sviraju još od najranijeg detinjstva. Kako smo svi u orkestru potekli iz trubačkih porodica koje se generacijama bave trubaštvom, možete biti sigurni da ćete na vašem slavlju imati odličan kvalitet pesama i kola koje će naš orkestar sa zadovoljstvom svirati. Naš orkestar je uvek lepo odeven i uniformama prilagođen vašem veselju sa glavnim ciljem da se o vašem slavlju priča i da ono bude veličanstveno.

Trubači Nürberg sviraju sve što poželite

Trubački orkestar Dejana Ilića odlično svira sve pesme koje vi i vaši gosti poželite da slušate i uz koje se najbolje veselite. Sviramo domaću muziku, stranu muziku, izvornu muziku, zabavnu muziku, strane hitove kao i džez muziku, pop i rok muziku i filmske hitove. Pravo je uživanje za sve kada se gosti uhvate u kolo i igraju uz najbolje estradne hitove, uz miks pesama koje najbolji trubači Nemačke sviraju.

Svi se vesele kada na slavlje ulazi orkestar trubači Nürberg, kada se začuju predivni zvuci trube koja prenosi emocije sreće i radosti, trube koja je u stanju da zagrejati atmosferu do usijanja.

Nastupali smo u svim gradovima u Nemačkoj, na veseljima i na slavljima kao i na manifestacijama i narodnim okupljanjima. Ponosni smo što nas uvek iznova zovete, što nas preporučujete i svojim prijateljima i familiji uvek govorite da su trubači Nürberg najbolji orkesta. Na proslavama, slavljima u grad kao i okolini naš orkestar redovno gostuje da popularnom muzikom ulepša sve trenutke slavlja.

Pozovite trubači Nürberg

Mi uvek poštujemo i cenimo domaćina i uvek ćete pozivom trubači Nürberg biti srećni jer će svaka pesma koju naručite biti odsvirana perfektno. Da bi ste angažovali najbolje trubače na svom slavlju dovoljno je samo da nam se javite, da nam pošaljete poruku ili da nas pozovete putem Whatsapp-a, Viber-a klikom na dugme u dnu ekrana i orkestar Dejana Ilića će u tačno dogovoreno vreme nastupati na vašem veselju. Upriličeite sebi i svojim gostima nezaboravan događaj, pozovite trubače koje svi traže i očekuju, orkestar koji će vaše slavlje učiniti događajem za pamćenje.