Vrhunski Trubači Manhaem – Pravi izbor za veselje

Trubači Nemačka orkestar Dejana Ilića

Nenadmašan kvalitet našeg orkestra, pohvale i preporuke svih gostiju na veseljima i na slavljima na kojima smo nastupali u toku naše dugogodišnjeg karijere garancija su da ćete uz trubače Dejana Ilića imati događaj o kome će se pričati dugi niz godina.

Vaša svečanost će biti najbolja

Trubači Manhaem nenadmašan su orkestar u izvođenju svih vrsta pesama i kola, orkestar koji se rado poziva na sva veselja, na sva slavlja širom Nemačke. Svaka manifestacija, narodno okupljanje, veliko i malo slavlje, trenutak je kada se trubački majstori Dejana Ilića pozivaju da svojim umetničkim nastupom i najboljim izborom pesama i kola, vrhunskim atmosferom svečano obeležene vaš važan i srećan događaj.

Trubači vode veselje

Gostima uvek ostaje u srcu zadovoljstvo koje osete na vašem slavlju. Ono se pamti dugi niz godina i priča svima zašto su majstori trube našeg orkestra uvek cenjeni i pozivani na svako veselje u Nemačkoj ali i u države okruženja.

Zvuke prave izvorne trube, veselje kakvo se može doživeti u Guči osetite i vi na svome srećnom i radosnom događaju.

Bilo da pravite veselje povodom krštenja, veridbe, svadbenog veselja, venčanja ili nekog drugog slavlja trubači Manhaem tu su da vrhunskim nastupom ulepšaju vaše slavlje i da uz odlične pesme kola zajedno proslavimo srećne i radosne trenutke.

Trubači Manhaem prate tortu

Naravno najlepši trenutak je kada trubači dolaze da najave tortu. Tada uz prigušenu svetlost u sali ulazi torta praćena trubačima uz pesmu koju ste vi poželeli.
Atmosfera se u tim trenucima zagreje do usijanja. Gosti aplaudiraju, nazdravlja se i sve to uz orkestar najboljih majstora trube koji sa bogatim repertoarem koji broji preko 2.000 pesama ostaje zapamćen dugi niz godina.

Vaše slavlje biće događaj o kome se priča

Trubači Dejana Ilića bezbroj puta dokazali su da bez vrhunskih majstora trube nema ni pravog slavlja. Zato za vaše srećne događaje, za trenutke radosti i veselja kada želite da uživate zajedno okupljeni i proslavite srećan i radostan dan pozovite majstore trube, orkestar najboljih trubača Nemačke.

Možete da nas pozovete u bilo koje doba godine i budite sigurni da ćemo ispoštovati svaku vašu želju. Orkestar trubači Manhaem dolazi u tačno dogovorenom trenutku da na vašem slavlju sviramo sve pesme kola koja najviše volite. Izaberite pesme sa našeg repertoara, napravite redosled koje pesme i kola želite da se sviraju u određenim trenucima vašeg veselja i budite sigurni da će orkestar Dejana Ilića svirati sve što gosti i vi volite da slušate.

U svakom trenutku trubači Manhaem su vam na raspolaganju da nas pozovete putem telefona ili da nam pošaljete poruku. Možete nas kontaktirati i klikom na dugme u dnu ekrana na Viber ili Whatsapp.

Uz najveći repertoar trubačke muzike, uz odlično izvođenje pesama i kola budite sigurni da će svaki trenutak vašeg slavlja proteći u najboljem najlepšem raspoloženju. Pozovite nas ili pošaljite poruku i uživajte u vrhunskom slavlju koje je pred vama.