Trubači Aaachen pozovite najbolje trubače za veselje

Trubački orkestar Dejana Ilića

Svaki dan povod je za veselje a na slavljima uz trubači Aachen odlično raspoloženje traje do kasnih večernjih sati.

Već na prve zvuke trube našeg orkestra svi gosti na vašem slavlju prepoznaće da ste pozvali vrhunske trubače, popularne u celoj Nemačkoj. Orkestar Dejana Ilića sa svojih osam majstora trube nastupa na slavljima i veseljima, svadbama, godišnjicama braka kao i krštenjima i proslavama bilo koji povod da je u pitanju.

Veliki repertoar trubači Aachen

Naš trubački orkestar odlično svira sve vrste pesama i kola a u to su se svi vaši gosti sigurno već i uverili jer trubači često nastupaju u Aachen i svako veselje ostaje u najlepšem sećanju dugi niz godina.

Nastupi na najvećim proslavama kao i na privatnim manjim slavljima tokom našem višegodišnje karijere dovelo nas je do priznanja i preporuka koje domaćini i slavljenici ali i gosti veoma rado daju o nama jer najbolji trubači odličnim izvođenjem pesama i kola sve prisutne dovode do najboljeg raspoloženja.

Naš orkestar svira sve vrste pesama i kola, od onih izvornih pesama, narodne muzike, zabavne muzike, starogradske muzike, domaće pop i rok muzike, džez muzike kao i strane muzike, hitova iz filmova, klasične muzike i valcera a u našem repertoaru tu su i popularni miksevi pesama poređani onim redosledom kakvim se najbolja atmosfera odmah stvara. Mi uvek poštujemo volju i želje domaćina i zato ćemo sa vama unapred dogovoriti koje vrste pesama želite i u kom trenutku da ih sviramo.

Trubački orkestar Dejana Ilića

Raspoloženi smo za svaki dogovor i svaku saradnju sa vama kako bi smo izašli u susret svim vašim željama i uz zvuke trube zajedno sa vama proslavili srećne i radosne trenutke.

Najbolji trubači Nemačke su spremni da svojim nastupom ulepšaju slavlje, da vi i vaši gosti uživate uz kvalitetnu trubačku muziku kao što i mi uživamo dok se pripremamo kako bi smo na vašem slavlju svirali savršeno.

Pozovite naš orkestar

Tu smo da udovoljimo svim vašim željama i da na najlepši način ulepšamo slavlje. Javite nam se jer su trubači Aachen orkestar Dejana Ilića od reči, ispunjavamo želje slavljenika i domaćina a gostima priređujemo nezaboravan provod.

Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i budite sigurni da će se o vašem slavlju pričati dugi niz godina.